Onze diensten

Hoe zien wij uw probleem?

We kijken met u mee naar uw probleem en komen samen tot een analyse. Dat is het startpunt voor een mogelijke verdere samenwerking.

Wilt u eerst meer informatie, neem dan contact met ons op.

Individueel​

Coaching

Individuele aandacht voor een specifiek probleem. Ons uitgangspunt is steeds het individu en het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. Door gebruik te maken van Insights wordt duidelijk waar de voorkeursenergie zich bevindt. Niet alleen met elkaar daarover in gesprek, maar ook daadwerkelijk ervaren.

Met behulp van paarden ervaren coachees direct welk effect de reactie van paarden heeft op het gedrag van mensen. Dit zonder vooroordelen of mening. Het paard reageert puur en direct vanuit dat wat speelt.

Door te gaan mennen met een tweespan komen ongedwongen, maar direct leiderschap elementen, aan het licht. Door de methode van action learning wordt eigen handelen direct zichtbaar en ter plekke besproken. Leiding geven en ervaren “op de bok van je bedrijf” is een uiterst leerzame en onvergetelijke ervaring met een resultaat waar mensen iedere keer opnieuw versteld van staan.

Team

Training & Opleiding

We zijn verbonden aan Nyenrode University als programmadirecteur. Ook zijn we gastdocent bij Nyenrode University en Fontys Hogeschool. We zijn geaccrediteerd trainer en coach. Didactische ervaring in combinatie met een groot en hoog niveau van kennisnetwerken stelt SKOOP-CONSULTANCY in staat steeds voor u de training of opleiding op maat samen te stellen.

Hieronder enkele voorbeelden:

Meer info? Neem contact met ons op.

Organisatie

Bedrijfsvoering

Onze aanpak

SKOOP-CONSULTANCY kent een integrale benaderingswijze. Samen met de toekomstige opdrachtgever wordt er nauwgezet gekeken wat het probleem is en welke oplossingsrichting hiervoor gekozen zou kunnen worden. Wij doen dit volgens de RIME methodiek:

Scroll naar boven